Geborduurde T-shirts en Polo's Bestellen
 

GEBORDUURDE T-SHIRTS EN POLO'S
Al vanaf 25 stuks kunt u bij ons terecht voor t-shirts en polo's met daarop uw eigen logo of ontwerp geborduurd. Bent u geinteresseerd? Stuurt u ons dan gerust een e-mail met daarin uw ontwerp en uw specifieke wensen en wij laten u zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Wanneer u ons uw ontwerp mailt, sturen wij u normalerwijs binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte. Indien gewenst kunnen wij een borduurproef voor u maken en u daarvan een scan sturen. Op deze manier kunt u vantevoren zien hoe uw geborduurde logo er uiteindelijk uit komt te zien.

Bestellen is zeer eenvoudig; mail ons uw ontwerp en uw aanvullende wensen (gewenste formaat van het logo, gewenste aantal, kleur en maten van t-shirts of polo's en eventuele extra wensen) en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte terug. Wanneer u akkoord bent met onze offerte, dan kunt u dit per e-mail aan ons bevestingen. Wij kunnen dan aan de slag met een proefmodel en wanneer het proefmodel door u is goedgekeurd kunnen wij verder gaan met de definitieve productie.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van t-shirts en polo's voorzien van geborduurde logo's die wij in het verleden geleverd hebben aan onze klanten:

geborduurd t-shirt 1 geborduurd t-shirt 2 geborduurde polo

geborduurd t-shirt 3


A.P.S. | tel. 035-5885094 | aps@ziggo.nl