Speldjes Bestellen
 

SPELDJES / PINS
Wij leveren speldjes (ook wel pins genoemd):
  • in vrijwel iedere vorm
  • in vrijwel iedere maat
  • in kleur (hard emaille, imitatie hard emaille, zacht emaille en/of gedrukt) of alleen in metaal-tinten
  • in diverse metaalkleuren, bijvoorbeeld: goud, zilver / nikkel, brons, koper
  • met diverse afwerkingen; glanzend, antiek, mat / gezandstraald
  • zowel 2-dimensionale als 3-dimensionale speldjes
  • met vele verschillende mogelijke sluitingen, onder andere: vlindersluiting, tie-tack sluiting, schoefsluiting, veilingheidsspeld, manchetknoop, dasklem, dasschuif (zie hieronder voor een beknopt overzicht)
  • mogelijkheid tot graveren van namen en doorlopende nummering
  • luxe geschenkverpakkingen mogelijk voor dasschuiven, dasklemmen en manchetknopen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van speldjes die wij in het verleden aan onze klanten geleverd hebben.

motorclub speldje luchtmacht speldje politie speldje vliegtuig speldje brandweer speldje uil speldje gasmasker speldje luchtmacht squadron speldje


Bent u geinteresseerd en wilt u weten wat de kosten zijn? Stuurt u ons dan een e-mail met uw ontwerp en aanvullende wensen (aantal, grootte, sluiting) en wij sturen u zo snel mogelijk een antwoord.

Wanneer u akkoord bent met onze offerte, kunt u zeer gemakkelijk tot bestelling overgaan. U hoeft slechts een e-mail te sturen ter bevestiging en wij kunnen aan de slag. U ontvangt dan na enkele dagen een werktekening van ons, zodat u kunt zien hoe uw speldje uitgevoerd zal worden. Als deze goedgekeurd is, kan er aangevangen worden met de daadwerkelijke productie. Indien nodig is het ook mogelijk om voordat de daadwerkelijke productie start foto's van een echt proefmodel te ontvangen (in sommige gevallen kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn). 

SOORTEN SPELDJES / PINS
Qua (in)gekleurde speldjes biedt hard emaille de hoogste kwaliteit. De speldjes worden met een keramische pasta gevuld en vervolgens op zeer hoge temperatuur verhit. Hard emaille speldjes zijn min of meer krasvast en hebben een zeer lange levensduur. Aangezien het gebruikte materiaal keramisch (zeer fijngemalen gesteente) is, is de keuze qua kleuren beperkter dan bij de kleur-materialen.

Imitatie hard emaille biedt een grotere keuze aan kleuren en is iets goedkoper, maar het materiaal is tevens iets minder duurzaam / krasvast. 

Zacht emaille is de goedkoopste van de drie emaille soorten. De keuze qua kleur-tinten is zeer uitgebreid. Het materiaal is iets krasgevoeliger dan de andere twee emaille soorten, maar de mogelijkheid bestaat om een beschermende epoxy-laag aan te brengen.

In sommige gevallen is het niet mogelijk om met emaille-kleuren te werken, bijvoorbeeld wanneer een logo zeer gedetailleerd is of wanneer een full-color opdruk nodig is. In dat geval kunnen wij ook bedrukte speldjes leveren die voorzien zijn van een epoxy-laag ter bescherming.



A.P.S. | tel. 035-5885094 | aps@ziggo.nl